Mobil alkalmazás fejlesztői verseny és ötletpályázat a GRÁNIT Bank támogatásával - 2018
2018. Október 8.

ÖTLETPÁLYÁZAT
A jövő pénzügyi mobilalkalmazása

Kedves Hallgatók, Jövendő Startup-tulajdonosok, Fejlesztők és Ötletemberek!
Örömmel jelentjük be a BME VIK Automatizálási és Alkalmazott Informatika Tanszék és a
GRÁNIT Bank újabb közös ötletpályázatát a jövő pénzügyi mobilalkalmazásáról.

Részletes leírás, nyeremények, szabályok: https://www.aut.bme.hu/Upload/Course/mobilesweb/publikus_anyagok/GRANIT-BMEotletpalyazat2018.pdf


A hazai tulajdonosi háttérrel rendelkező GRÁNIT Bank Zrt., amely a piacon fiókhálózat nélkül, elsősorban az elektronikus csatornákra alapozva, digitális bankként szolgáltat, küldetésének tekinti, hogy innovatív, egyúttal azonban a személyes banki ügyintézés élményét adó pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, úgy, hogy közben tartósan alacsonyan tartja ügyfelei banki költségeit.

A GRÁNIT Bank Zrt. a modern kor minden technológiai lehetőségét igyekszik megragadni a gyors és kényelmes ügyfélkiszolgálás érdekében, ezért főszerepet szán az állandó fejlesztésnek, amelyért 2016-ban kiérdemelte a Mastercard Év bankja versenyben „Az év leginnovatívabb bankja” címet. Miközben eltökélt célja, hogy a fejlesztések élvonalában maradjon, felelős vállalati szereplőként kiemelt jelentőségűnek tartja azt is, hogy ennek keretében részt vállalhasson a jövő informatikai szakembereinek felkészítésében, és támogathassa a számtalan világhírű tehetséget kibocsátó itthoni informatikai képzést.

A célkitűzés megvalósítását szem előtt tartva a GRÁNIT Bank Zrt. mintegy 500.000 Ft összdíjazású pályázatot ír ki a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának hallgatói számára.

More information: Ekler Péter, Forstner Bertalan (ekler.peter@aut.bme.hu, forstner.bertalan@aut.bme.hu)

Technical contact: webmaster@aut.bme.hu

Registration

Please complete this form to register: