Gincsai Gábor fényképe

Meghívó az 54. Közgazdász-vándorgyűlésre

Gincsai Gábor, 2016. szeptember 9.

A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) 2016. szeptember 15. és 17. között Kecskeméten rendezi meg a magyar közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciáját, az immár 54. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia két plenáris és 13 szekcióülésén mintegy 150 előadó osztja meg gondolatait a több mint félezer fős hallgatósággal.

Az MKT lehetőséget kínál a szervezet nappali szakos egyetemi és főiskolai hallgató tagjai számára, hogy részt vehessenek a konferencián. A vándorgyűlésen a részvétel az MKT nappali szakos egyetemi és főiskolai hallgató tagjai számára INGYENES, a szervezők ebédet és – az elérhető helyek függvényében – szállást is biztosítanak a jelentkezőknek. Az idei konferencia központi témája a versenyképesség, és ahhoz kapcsolódóan a foglalkoztatás, a szakképzés, a duális képzés, a felsőoktatás és az innováció. A részletes program a http://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu honlapon olvasható.

A vándorgyűlésen való részvétel feltételei, hogy a jelentkező:

 

Jelentkezéseket a szabad helyek függvényében legkésőbb 2016. szeptember 9-ig tudnak fogadni. Jelentkezni az MKT Ifjúsági Bizottsága elnökénél, Kovács Patríciánál lehet az elnok@mktib.hu email-címen.