Balássy György fényképe

Tanszéki szakirány ismertető

Balássy György, 2013. november 11.

Az Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék 2013. november 14-én (csütörtökön) a villamosmérnök hallgatók részére, valamint november 19-én (kedden) a mérnök-informatikus hallgatók részére nyílt szakmai délutánt tart. Minden érdeklődő szakirány választás előtt álló, ill. MSc képzésre készülő hallgatót hívunk és várunk, hogy bemutathassuk szakirányainkat, illetve a tanszéket.

Villamosmérnök szak

A villamosmérnöki szakos hallgatók számára a tanszék által gondozott Számítógép-alapú rendszerek BSc ágazattal, ill. MSc szakiránnyal kapcsolatban 2013. november 14-én 17:00-tól a QB.F15. teremben Dr. Tevesz Gábor és Szabó Zoltán tart tájékoztatót. A rövid tájékoztató végeztével a tanszéki laboratóriumokban bemutatjuk a tanszék villamosmérnök szakirányokhoz kapcsolódó oktatási és K+F tevékenységét.
Bővebben a szakirányokról:

 

Mérnök-informatikus szak

A BSc képzés Informatikai technológiák szakirány - Szoftverfejlesztés ágazatával kapcsolatban 15:00-tól a QB.203. teremben Dr. Charaf Hassan és Dr. Lengyel László tart tájékoztatót.

 

Az MSc képzés Alkalmazott informatika szakirányáról 16:00-tól a QB.203. teremben Dr. Charaf Hassan és Dr. Forstner Bertalan tart ismertetőt.