AI for Accessibility Hackathon

Március 10-én a Microsoft AI for Accessibility Hackathont szervez Prágában olyan Közép-Kelet Európai non profit szervezeteknek, startupoknak és egyetemeknek, akik az akadálymentesítés területén fejlesztenek innovatív, mesterséges intelligenciával támogatott projekteket.

  • Van egy ötleted, ami segítene a kiskereskedelmi szektorban fogyatékkal élők mindennapi nehézségeinek leküzdésében és ezt mesterséges intelligencia alapú megoldással szeretnéd megvalósítani?
  • Használsz Microsoft Azure MI eszközöket és/vagy szeretnéd felfedezni hogyan segíthet a felhő alapú mesterséges intelligencia az ötleted megvalósításában?
  • A versenyre akár egy prototípust is ki tudsz dolgozni?
  • Szeretnél részt venni egy versenyen, ahol az ötleted megvalósításához 10,000 EUR-t és ezen felül a The Vodafone Foundation Czech Republic jóvoltából további 7,900 EUR-t is nyerhetsz?

 

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, jelentkezz a 2020. március 10-én megrendezett első Közép-Kelet Európai AI Accessibility HACKATHON-ra! Az eseményen való részvétel (programok, tanácsadás, étkezés) ingyenes. Az első jelentkezőknek a Microsoft az odautazási költségeit is támogathatja.

További információk és jelentkezés:
http://aihackathon.org/

Egyetemi összekötő: Kővári Bence