Joe Wilson

 

Technológiai trendek, startupok, IoT

A Microsoft IoT Hackathon előrendezvényeként egy rövid esti programra invitálunk a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékére (AUT) minden érdeklődőt!

2016. március 17. (csütörtök), 17:00

17.00 Megnyitó - Dr. Charaf Hassan, tanszékvezető, BME AUT

17:05 – Joe Wilson, Microsoft Worldwide General Manager of Developer Experience and Evangelism Engagement

Joe Wilson sokat látott - öt sikeres induló vállalkozást majd egy sikeres és több, mint 100 országra kiterjedt világszervezetet, kiterjedt tapasztalattal rendelkezik arról, hogyan legyünk sikeresek egy turbulens piacon. Mivel az innováció üteme az ITC iparágban egyre gyorsabb, könnyű eltévedni a hívószavak között. Dolgok internete? Big Data? Felhő? AI? Robotika? Milyen stratégiát kövessen egy fiatal, vállalkozó szemléletű szoftvermérnök, ha szakmai sikereket szeretne elérni ebben a forgatagban? Lássuk, mit mond egy valódi veterán ebben a témában!

17: 40 Egyetemistából vállalkozó  - Lipécz Ádám, Codie alapító és tulajdonos

Lipécz Ádám 2013-ban alapította a Codie-t, gyerekeknek fejlesztenek programozható játékot. Előadásában a startup mindennapjairól, kihívásairól fog mesélni. Hogyan lesz az ötletből termék? Milyen az, amikor a tervek találkoznak a valósággal? (és a kínai beszállítóval, és a nemzetközi joggal/adózással)

18:15 Mit nyújt a Microsoft a startupoknak - Tóth Bálint, BizSpark program menedzser, DX, Microsoft Magyarország

Gyorsítsd a startupod növekedését Microsoft felhőben a díjmentes eszközökkel és erőforrásokkal! A BizSparkot pont a te startupodnak találtuk ki, ha 5 évnél fiatalabb a céged és saját tulajdonú alkalmazást vagy szoftver mint szolgáltatást fejlesztesz.

HELYSZÍN

BME Q épület, QBF14 terem, Budapest 1117, Magyar tudósok krt. 2.
Megközelítés: 4-6-os villamos "Petőfi híd, budai hídfő" megállójától 5 perc séta. A parkolás a környéken ingyenes.

DÁTUM

2016. március 17. (csütörtök), 17:00