Specializációválasztás 2020

Az Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék 2020. május 15-én (pénteken) a villamosmérnök és 2020. május 13-án (szerdán) a mérnökinformatikus hallgatók részére szakmai délutánt tartott online formában. Ha valaki lemaradt volna, az alábbiakban megtekintheti a tájékoztatók felvételeit.

BSc villamosmérnök:
Beágyazott és irányító rendszerek specializáció, Számítógép-alapú rendszerek ágazat
tájékoztató felvétele

(Dr. Tevesz Gábor)

MSc villamosmérnök:
Számítógép-alapú rendszerek főspecializáció
tájékoztató felvétele

(Dr. Tevesz Gábor)
.

MSc villamosmérnök:
Alkalmazott elektronika mellékspecializáció
tájékoztató felvétele

(Dr. Balogh Attila)
.

 

Virtuális tanszéklátogatás

Az alábbi videók segítségével betekintést nyerhetsz érdekes tanszéki laborjainkba, megismerheted oktatási és K+F tevékenységeinket, amelyekhez hallgatóként is csatlakozhatsz.

Mikrokontroller alapú rendszerek:
Beágyazott hardver- és szoftverfejlesztés

Mobil robotok, önvezető járművek
.

Teljesítményelektronika labor
.

Ipari szerelőrobotok
.

Ipari folyamatirányítás: "Pálinkafőzés" számítógéppel
.

PLC labor
.

3D nyomtatás alkalmazása a beágyazott rendszerek fejlesztésében

Scanopus - 3D scanner fejlesztés
.

VR/AR/MR alkalmazások
(részlet a Novum TV 2020.03.29-i adásából)

Adatvédelem és arcfelismerés
(részlet a Novum TV 2020.04.26-i adásából)

Digitális Bűvös Kocka
(részlet a Novum TV 2020.05.10-i adásából)

RobonAUT verseny
.

 

 

Villamosmérnök szak

 

A BSc képzés Beágyazott és irányító rendszerek specializáció - Számítógép-alapú rendszerek ágazatról 2020. május 15-én (pénteken) 14:15-től Dr. Tevesz Gábor és Szabó Zoltán tartott tájékoztatót online formában az egyetemi Teams rendszeren keresztül. A rövid tájékoztatón kívül - mivel a jelenlegi helyzetben a laboratóriumok élő bemutatása nem lehetséges - rövid videó összeállítások formájában bemutatjuk a tanszék villamosmérnöki specializációkhoz kapcsolódó oktatási és K+F tevékenységét.

 

Az MSc képzés Számítógép-alapú rendszerek főspecializációról és az Alkalmazott elektronika mellékspecializációról 2020. május 15-én (pénteken) 15:00-tól Dr. Tevesz Gábor és Dr. Balogh Attila tartott tájékoztatót online formában az egyetemi Teams rendszeren keresztül. A rövid tájékoztatón kívül - mivel a jelenlegi helyzetben a laboratóriumok élő bemutatása nem lehetséges - rövid videó összeállítások formájában bemutatjuk a tanszék villamosmérnöki specializációkhoz kapcsolódó oktatási és K+F tevékenységét.

 

 

 

Mérnökinformatikus szak

 

A BSc képzés Szoftverfejlesztés specializációjáról 2020. május 13-án (szerdán) 15:15-től tartottunk tájékoztatót online formában az egyetemi Teams rendszeren keresztül.

Szoftverfeljesztés / AUT

Rendszertervezés / AUT

 

Az MSc képzés Alkalmazott informatika főspecializációról és a Mobilszoftver-fejlesztés mellékspecializációról 2020. május 13-án (szerdán) 15:15-től tartottunk tájékoztatót online formában az egyetemi Teams rendszeren keresztül.