Egységes Szociális Rendszer pályázat leadó felület tervezése és fejlesztése

2016-2017 tavasz

Nincs megadva

Téma leírása

Az elektronikus ügyintézés egyre nagyobb szerepet tölt be az emberek életében. Segítségével egyszerűsíthetőek a különböző folyamatok, valamint lehetőség nyílik bizonyos feladatok automatizálására is.

Az ESZR, azaz a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Egységes Szociális Rendszere, a szociális pályázatok leadását és bírálását támogató szoftver. Ezen rendszer az utóbbi időben jelentős mértékben elavult, ezért az újrafejlesztése, és a folyamatokhoz történő igazítása szükségessé vált. Az új verzióban szétválasztásra kerül a back-end és a front-end technológiai szinten is: back-endként a népszerű Laravel keretrendszert, front-endként pedig az Angular 2-t kell, hogy használja, így várhatóan később könnyebben módosíthatóak az egyes részei.

A hallgató feladata egy Angular 2-es frontend elkészítése a pályázatok leadásához. Ez egy olyan dinamikusan felépített több oldalas űrlap megjelenítő fejlesztését jelenti, mely különböző típusú mezőket és azokat magukba foglaló blokkokat jelenít meg, és lehetővé teszi a beírt adatok eltárolását. Továbbá a bevitt adatok alapján a rendszer képes megbecsülni a felhasználó szociális pontjait.

Maximális létszám: 1 fő