Interaktív felvételi támogató Portál

2016-2017 tavasz

Nincs megadva

Téma leírása

Felvételi felkészítő portál specifikáció

Az elkészítendő rendszer célja, hogy a középiskolába (később esetleg más intézményekbe) felvételizők hatékony gyakorlási felületet kapjanak. A felhasználók hozzáférhetnek az elmúlt évek felvételi feladataihoz évfolyam szerint. De lekérdezhetnek további, a felvételi vizsgákon szereplőkhöz hasonló típusú feladatokat is, akár úgy, hogy egyszerre azonos jellegű feladatból oldjanak meg többet.

A megoldást ellenőrizhetik, nem csak annak helyessége, de a megoldás menete szempontjából is. A rendszer méri a megoldáshoz igénybe vett időt, illetve ezt az időt az elért pontszámokkal a felkészülés ideje alatt logolja, így a diák fejlődése nyomon követhető.

Ha tanulás támogató üzemmódban dolgozik a felhasználó, akkor elakadás esetén kérhet segítséget. Ilyenkor a portál több, általában apró, de lényeges, rávezető tippel segíti a megoldást, illetve végleges elakadás esetén teljes magyarázattal vezet az adott feladat megoldására.

A rendszer tartalmaz egy interaktív tanulást segítő szolgáltatást is, ahol grafikus, 3D és videó elemekkel színesítve kap bővebb támogatást a felhasználó egy-egy témakörről.

A portál biztosít egy adott IP-ről egy alkalommal kipróbálási lehetőséget, egyébként a használat regisztrációhoz kötött, költséggel jár. Egy regisztrációval fél éves időtartamra, két IP címről használható a rendszer.

Maximális létszám: 3 fő