Deep Learning Szeminárium

2019-2020 tavasz

Szoftver

Téma leírása

A tanszéken elindul egy olyan szeminárium, ami konkrét gépi tanulással kapcsolatos iránytól függetlenül felkészíti az érdeklődőket a deep learning és machine learning alapjaira.

A szemináriumot három féle módon lehet látogatni, elvégezni:

  • Simán csak eljössz az alkalmakra, feliratkozol a Slack csatornára és meghallgatod, ami érdekel. (Erre a témára nem jelentkezel.) Ilyenkor ennél több feladatot és kreditet sem kapsz.
  • Jelentkezel erre a gyűjtőtémára, jársz a szemináriumokra, elvégzed a választott feladatodat. És erre mint önlab témára kapsz jegyet és kreditet. Ebben az esetben mivel a téma egyik lényeges pontja a szemináriumon való jelenlét, ebből 70%-ot elvárunk. (Sorry, 70% alatt -1 jegy, 50% alatt -2 jegy.) Ha esetleg a félév elején kiderül, hogy ütközés miatt nem tudsz jelen lenni, a speciális helyzet miatt az első 2 héten egy másik önlab témánkra még át tudsz jelentkezni.
  • Egy másik tanszéki gépi tanulással kapcsolatos témán dolgozol, arra jelentkezel (és nem erre), de mivel ott szükséged van ilyesmire, bejársz a szemináriumra. A szemináriumon a választott feladatod a saját témád lesz, azon dolgozol és majd arra kapsz jegyet és kreditet annak a témának a konzulensétől. Ekkor a szeminárium szakmai kiegészítésként szolgál a hivatalos önlab/szakdolgozat/diplomaterv témádhoz.
 
A tematikát a szeminárium honlapján, itt találjátok: https://bmeaut.github.io/autmi/
 

Maximális létszám: 30 fő