Automatikus iroda

2020-2021 tavasz

Nincs megadva

Téma leírása

Egy már elkezdett project folytatása, ahol egy elképzelt vállalathoz beérkező levelek automatikus feldolgozása a feladat. Egy vállalat működtetése rendszerfeladat, melybe beletartozik a bejövő levelek mihamarabbi feldolgozása, egyszerűbb esetekben a levelek megválaszolása.

A feladat célja a beérkezett és beszkenelt levelek automatikus feldolgozása, a bennük rejlő információk ellenőrízhető és javítható kinyerésének biztosítása. A feladat elkészítése során ki kell alakítani egy kezelői felületet, amely segítségével az újabb típusú leveleket fel lehet ismerni, a régiebbi típusúakat pedig, típus azonosítás után, be lehet olvasni.
A már meglévő sablonok struktúrájával segítséget kell nyújtani az újabb típusok felismeréséhez, valamint az adatok tárolásához, archiválásához is.

A téma már többször feldolgozásra került. Részeredmények már vannak, de komplex, értékelhető eredmény eddig még nem született.

A téma több szintű feladat elkészítését tartalmazza, ezért önálló labor, szakdolgozat és diplomaterv keretében is végezhető.

Feltételek

  • angol

Maximális létszám: 2 fő