Angular alapú online foglalási rendszer készítése

2021-2022 ősz

Nincs megadva

Téma leírása

Egy kis városkában az egyik családnak van egy vadregényes, nomád, de mégis igényes környezetben lévő újonnan épített háza, melyet szeretnének vendéglátás céljából kiadni  A család viszont nem igazán ápol szoros kapcsolatot a modern számítógépes technológiákkal, ezért szeretnének megbízni egy egyetemista hallgatót azzal, hogy teremtse meg a ház kiadásához szükséges technológiai hátteret.

 

Ami a mai világban már elengedhetetlen egy ilyen kis vállalkozás beindításához az egy kifinomult és átlátható weboldal. Fontos, hogy a weboldalt úgy készítse el, hogy az rendelkezzen egy online foglalási rendszerrel, amin keresztül könnyedén lefoglalhatják a vendégek a házat a szabad időpontokra. Ezen kívül a vendégek beléptetését is meg kell oldani a házba. Ez történhet úgy is, hogy minden vendég kap egy egyedi QR kódot vagy csak egy "sima" számsorozatot és a kapun lévő rendszer ennek megfelelően engedi be őket (vagy éppen, nem engedi be őket ha helytelen a kód).

 

A weboldal frontendjét mindenképp Angular-ban kell megírnia a hallgatónak, a backendjét pedig Node.js-ben. Az online foglalási rendszer miatt szervert is kell bérelni a weboldalhoz, melynek lebonyolítása szintén a hallgató feladata. A vendégek beengedésének módja viszont a hallgató kreativitására van bízva.

Maximális létszám: 1 fő