EV chargers (Schneider Electric)

2021-2022 tavasz

Nincs megadva

Téma leírása

EV chargers – load management systems, management of priorities

Az EVlink Smart Wallbox és EVlink Parking okos-töltőállomások magasfokú személyre szabhatóságot biztosítanak bármely felhasználásra. A diverz kínálat eszközei integrált mérőkészülékeik segítségével bármely felügyeleti rendszer számára biztosítják a megfelelő adatokat, melyek ismerete biztosítja a mindenkori legjobb üzemeltetési döntés meghozatalát.

Az EVlink Load Management System (EVlink LMS) lehetővé teszi elektromos járművei töltésének felügyeletét, vezérlését. Járművei töltését az épület rendelkezésre álló teljesítménye alapján valós időben maximalizálhatja és kontrollálhatja. Az EVlink LMS rendszer biztosítja, hogy a rendelkezésre álló teljesítménylekötést sose lépje túl, elfelejthesse a teljesítménykorlátok átlépése miatt kiszabott bírságokat és segítségével nagyban javíthatja a töltőállomásai költség- és energiahatékonyságát.

Labor feladat: Load Menedzsment rendszer programozása, paraméterezése és tesztelése. Életszerű szituációs elemzések vizsgálata és dokumentálása. Hálózat oldali csatlakozási lehetőségek vizsgálata és fejlesztése


Külső partner: Schneider Electric

Maximális létszám: 3 fő

Konzulens

Lengyel László Dr. fényképe

Lengyel László Dr.
Tanszékvezető helyettes, egyetemi tanár

Q.B208.
+36 (1) 463-2870