Járműves mérőrendszer fejlesztése - Járműdinamikai adatok megjelenítése

2022-2023 ősz

Szoftver

Téma leírása

Az Inventure Zrt. 2020-ban kezdett bele egy olyan mérőrendszer fejlesztésébe, amely a jármű több CAN csatornájára csatlakozik és a kommunikációt képes 3G-4G, később 5G modemen keresztül szerverre juttatni.
Ez a mérőrendszer jelenleg prototípus szinten működőképes, ennek a rendszernek a fejlesztésébe nyílik lehetőség bekapcsolódni.
A hallgatónak lehetősége nyílik részt venni a rendszer tesztelésében is ami a Zalaegerszegi Zalazone tesztpályán valósul meg.

A fejlesztett beágyazott rendszer járműdinamikai adatokat továbbít egy szerver felé, ami ezeket az adatokat feldolgozza és megjeleníti.
A hallgató feladata az eszköz oldaláról érkező paraméterek feldolgozása, algoritmusok fejlesztésére és a feldolgozott adatkat szerveralkalmazásban megjeleníteni.
A feladat kapcsán megismerhető technológiák: Nest Js backend keretrendszer és Angular frontend keretrendszer, Html, CSS, Javacsript, Typescript.
A hallgatónak lehetősége nyílik részt venni a rendszer tesztelésében is ami a Zalaegerszegi Zalazone tesztpályán valósul meg.

A hallgató feladatai:
- Mérőrendszer megismerése
- Jelenlegi backend és frontend megismerése
- Járműdinamikai adatok vizalizálása


Külső partner: Inventure Zrt.

Maximális létszám: 1 fő