Kültéri edzéssel kapcsolatos Flutter mobilalkalmazás fejlesztése php Laravel backenddel

2022-2023 ősz

Szoftver

Téma leírása

A hallgató feladata a Laravel adta lehetőségek megismerése, majd egy komplex szerver-kliens alkalmazás megtervezése és lefejlesztése. Az alkalmazás tervezése során design terv készítése, illetve az adatbázismodell kidolgozása.

Az alkalmazás témája a kültéri edzés.  Ezen belül az edzőparkok elhelyezkedése és értékelése, ezen felül az edzést elősegítő időmérés. 

A készülő alkalmazás tartalmazzon felhasználói authentikációt. Legyen lehetősége a felhasználóknak egy térképes nézeten edzőparkok böngészésére, illetve kulcsszavas keresésre is. Legyen lehetőség hozzászólást írni, törölni, módosítani és értékelni a kiválasztott parkot. A felhasználó tudjon létrehozni új edzőpark objektumokat, melyek majd adminisztrátori elbírálás után jelenjenek meg a térképes felületen.

A felhasználók legyenek képesek úgynevezett edzések indítására. Ezek az edzések előre beállított mennyiségű körökre osztott időtartamok, melyek múlását az alkalmazás jelezze. A körök között pihenő szünetek legyenek beiktathatók. Ezen felül a körök vége előtt beállított időtartammal hangjelzést adjon ki az alkalmazás.

Maximális létszám: 1 fő