React alapú frontend fejlesztés microservice architektúrájú rendszerhez

2022-2023 ősz

Szoftver

Téma leírása

Adott egy fejlesztés alatt álló, de már részben működőképes és használatban lévő microservice architektúrájú rendszer, amely a felhasználók hálózathasználatához szükséges adminisztrációs funkciókat valósítja meg. Az egyes szolgáltatások (regisztrációs, autentikációs, dns, licensz stb.) REST API-n keresztül érhetők el. Az átlag felhasználónak már lehetősége lenne ennek közvetlen használatával elvégezni a szükséges lépéseket a hálózathasználat biztosítására, azonban ez nem várható el tőlük, hiszen ilyen módon egy ember számára bonyolult az információcsere.

 

A hallgató feladata egy szintén félkész, React keretrendszer (könyvtár?) alapú weboldal készítése, amely biztosítja, hogy a felhasználó egyszerűen és kényelmesen tudja a szükséges adminisztrációs lépéseket elvégezni (például eszközök regisztrálása, DNS címek igénylése). Ezek után pedig az adminisztrátori feladatok ellátásához kell oldalakat készíteni (mint például regisztrációs időszakok kezelése, DNS bejegyzések és regisztráció igénylések elbírálása).

 

A feladat a weboldal új funkciókkal való bővítésén felül magában foglalhatja a meglévő oldalak javítását, optimalizálását, valamint szükség és igény esetén a backend szolgáltatások karbantartását, javítását, fejle

Maximális létszám: 1 fő