Céges folyamatok nyomonkövetésére szolgáló Django webalkalmazás tervezése és elkészítése (Valeo)

2022-2023 tavasz

Szoftver

Téma leírása

Céges folyamatok nyomonkövetésére szolgáló Django webalkalmazás tervezése és elkészítése
Design and Implement a Django Web Application for Managing Company Processes
 
A mai digitális korban a szoftver eszközök elengedhetetlenek a különböző méretű cégek számára a folyamatok hatékonyabbá tételéhez és optimalizálásához. Egyéni szoftver megoldások kifejezetten előnyösek lehetnek, mert speciális igényeket és követelményeket tudnak kezelni, amelyekre az általános eszközök nem képesek.
 
A Django egy hatékony és népszerű webkeretrendszer, amely egyéni webalkalmazások készítését teszi lehetővé. Ez egy modern keretrendszer, amely az aktuális legjobb gyakorlatokat alkalmazza a webfejlesztésben. A Django használatával, a hallgató megismerkedhet az iparban használt szabványokkal, technológiákkal.
 
A hallgató a dolgozata elkészítése során egy egyéni webalkalmazást tervezhet és készíthet el. Ezen keresztül gyakorolhatja a problémamegoldó készségeit, ismereteket szerezhet a modern technológiákról valamint gyakorlati tapasztalatot szerezhet a Django használatával. A hallgatónak  lehetősége nyílik a készségeinek valódi problémák megoldásán keresztüli fejlesztésére.
 
A hallgató feladata egy Django webalkalmazás készítése, ami céges folyamatok (például beszerzések, kintlevőségek vagy raktár készlet számontartás) kezelésére alkalmas.
 
Feladatok leírása:
  • Django webalkalmazás tervezése
  • Django webalkalmazás implementálása
  • Az összeállított rendszer konténerizálása
  • Dokumentáció készítése

Külső partner: Valeo eAutomotive

Maximális létszám: 2 fő

Konzulens

Lengyel László Dr. fényképe

Lengyel László Dr.
Tanszékvezető helyettes, egyetemi tanár

Q.B208.
+36 (1) 463-2870