Járműves mérőrendszer fejlesztése - Járműdinamikai adatok megjelenítése

2022-2023 tavasz

Szoftver

Téma leírása

Az Inventure Zrt. 2020-ban kezdett bele egy olyan mérőrendszer fejlesztésébe, amely a jármű több CAN csatornájára csatlakozik és a kommunikációt képes 3G-4G, később 5G modemen keresztül szerverre juttatni.

Ez a mérőrendszer jelenleg prototípus szinten működőképes, ennek a rendszernek a fejlesztésébe nyílik lehetőség bekapcsolódni.

A hallgatónak lehetősége nyílik részt venni a rendszer tesztelésében is ami a Zalaegerszegi Zalazone tesztpályán valósul meg. 

A fejlesztett beágyazott rendszer járműdinamikai adatokat továbbít egy szerver felé, ami ezeket az adatokat feldolgozza és megjeleníti.

A hallgató feladata az eszköz oldaláról érkező paraméterek feldolgozása, algoritmusok fejlesztésére és a feldolgozott adatkat szerveralkalmazásban megjeleníteni.

A feladat kapcsán megismerhető technológiák: Nest Js backend keretrendszer és Angular frontend keretrendszer, Html, CSS, Javacsript, Typescript.

A hallgatónak lehetősége nyílik részt venni a rendszer tesztelésében is ami a Zalaegerszegi Zalazone tesztpályán valósul meg.

 A hallgató feladatai:

  • Mérőrendszer megismerése 
  • Jelenlegi backend és frontend megismerése 
  • Járműdinamikai adatok vizalizálása

Külső partner: Inventure Zrt.

Maximális létszám: 1 fő