E-learning platform fejlesztése LLM-ek alkalmazásával

2023-2024 tavasz

Nincs megadva

Téma leírása

Az E-learning Webalkalmazás célja egy rugalmas és interaktív online tanulási környezet kialakítása. A felhasználók lehetőséget kapnak saját flashcard-ok létrehozására PDF dokumentumok alapján, valamint különböző formátumokban dinamikusan generálhatnak kérdéseket.

A felhasználóknak lehetőségük van flashcard-ok létrehozására és szerkesztésére, melyek alapját a feltöltött PDF dokumentumok adják. Az alkalmazás automatikusan kiválasztja és beilleszti a releváns információkat a flashcard-okba a dokumentum tartalma alapján.

A felhasználók választhatnak különböző kérdéstípusok közül, mint például igaz/hamis, egy vagy több választós, egyéni szöveg vagy nyitott kérdések. Az alkalmazás dinamikusan generálja ezeket a kérdéseket a felhasználó kérése és a szövegből kinyert információk alapján.

A felhasználóknak lehetőségük van menteni a létrehozott kérdéseket és azokat megosztani más felhasználókkal vagy csoportokkal. Az elmentett kérdések könnyen hozzáférhetők lesznek a későbbi tanulási célokhoz.

Az alkalmazás lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy kövessék saját tanulási haladásukat és teljesítményüket. Ez magában foglalhatja az elvégzett kérdések számát, a helyes válaszok arányát és egyéb fontos statisztikákat. Emellett az alkalmazás értékeléseket is megjeleníthet az egyes flashcard-ok vagy kérdések alapján, amelyek segíthetnek a felhasználóknak az erős és gyenge területeik azonosításában.

Maximális létszám: 2 fő

Konzulens

Forstner Bertalan Dr. fényképe