Valósidejű (pl. aukciós) webalkalmazás megvalósítása React és .NET alapokon

2023-2024 tavasz

Nincs megadva

Téma leírása

A téma a .NET, a webes React, valamint az "azonnali/élő" kommunikáció megvalósítását támogató SignalR techmológiával való ismerkedésre és elmélyülésre nyújt lehetőséget.

Napjainban egyre gyakoribb az igény olyan alkalmazások fejlesztésére, melyek az alkalmazás komponensei, illetve a felhasználók között azonnali, élő kommunikációt biztosítanak (pl. chat, élő aukció, kollaboratív játékok). Ennek megvalósítására nyújt magas szintű támogatást a SignalR technológia és a kapcsolódó könyvtárak.

A téma keretében egy olyan alkamazás komponenseit kell megvalósítani, mely egy .NET backenddel és React frontenddel rendelkezik, és a felhasználók közötti élő kommunikációt teszi lehetővé SignalR segítségével. A konkrét alkalmazás részletei a konzulenssel kerülnek egyeztetésre (pl. élő aukciós oldal/foglalási rendszer megvalósítása).

A megvalósítandó feladat mélysége a más meglévő háttértudástól függ (ha valaki a téma keretében ismerkedik pl. a webes technológiákkal, akkor elég egy egyszerűbb alkalmazást elkészíteni).

Maximális létszám: 1 fő