Webfejlesztés több platformon, az egyedi fejlesztéstől a testreszabásig (kifutott tárgy) (VIAUAV08)

Tárgyfelelős

Dudás Ákos fényképe


Tárgy hivatalos adatlapja: http://www.vik.bme.hu/kepzes/targyak/VIAUAV08

Célkitűzés

A tárgy célja a webes fejlesztés teljes spektrumának áttekintése, az egyes fontosabb szintek bemutatása és a kapcsolódó legjobb iparági gyakorlat megismertetése, minden szinten legalább két technológiával vagy platformon.

Szükséges előismeretek

Az anyag épít legalább egy C jellegű programozási nyelv alapos és az SQL nyelv alapvető ismeretére. Bevezető programozási és adatbáziskezelési ismereteket a tárgy keretében nem tanítunk, a tárgy felvétele azon hallgatóknak ajánlott, akik magabiztos programozási és alapvető adatbáziskezelési ismeretekkel rendelkeznek. A tárgy felvételéhez kötelező előtanulmányi rend nincsen. 

Órák

Minden szerdán 12:15-13:45 között az IL.208-ban.

A tárgy teljesítésének feltételei

  • Házi feladat terv benyújtása a tárgy oldalán keresztül a 10. oktatási hét végéig. A házi feladat témáját előtte érdemes emailen egyeztetni a felelős oktatóval.
  • Házi feladat bemutatása a szorgalmi időszak végéig a tárgy oldalán keresztül meghírdetett időpontban és helyszínen.
  • A félév utolsó óráján tartott zárthelyi dolgozat abszolválása.

Munka saját notebookkal

Az órán demonstrált módszerek saját notebookkal is követhetők, ekkor a használt szoftverek beszerzéséről a hallgatónak kell gondoskodnia. Az aktuális félév szoftverigényeit a hallgatói jegyzetek között tesszük közzé. 

A tárgy honlapjáról letölthető előadás és gyakorlat jegyzetek a félév során változhatnak, illetve a gyakorlatok és az előadás menete eltérhet azoktól!

A tárgyhoz tartozó jegyzetek csak bejelentkezett felhasználók számára érhetők el!

Hírek   A tárgy híreinek olvasása RSS-en keresztül

Nincsenek aktuális hírek a tárgyhoz. Ha a később megjelenő hírekről azonnal értesülni szeretne, iratkozzon fel az RSS csatornánkra.

Régebbi hírek »

Jegyzetek